back to top
miercuri, iulie 10, 2024
More

  Vlăduța Lupău a născut din nou un băiat. Primele imagini și mesajul lui Adi Rus

  Vlăduța Lupău a născut al doilea copil, tot băiat. Vlăduța Lupău și Adi Rus sărbătoresc venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel la aproximativ doi ani după ce artista a născut primul copil, pe nume Iair. 

  Primele imagini și mesajul lui Adi Rus

  Familia artistei s-a mărit cu un încă un membru, care va purta numele Isaia. Plin de bucurie și recunoștință, Adi Rus a dat zvon în țară ca să se mândrească cu noul său copil și a postat un mesaj pe rețelele sociale. 

  „Sunt cel mai BOGAT om de pe pământ! Multumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi dragostea mea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair și Vlăduța Lupău vă iubesc câte zile o să am„, spune Adi Rus.

  Adi Rus mesaj după naștere Vlăduța Lupău

  Vlăduța Lupău a născut din nou un băiat

  Cântăreața a dezvăluit că sunt cele mai frumoase momente din viața ei după momentul la care a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreaţa a oferit dezvăluiri despre clipele când a aflat că este însărcinată.

  Vlăduța Lupău a aflat că p să fie pentru a doua oară mamă într-un moment nu tocmai fericit. Aceasta trebuia să facă unele analize, una dintre ele a necesitat câteva controale mai amănunţite. În acest mod medicii i-au spus despre sarcină.

  „Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam deja două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza. (râde) Desigur, am amânat acel control pe toamnă”, a spus Vlăduța Lupău, conform Viva.

  Se pare că artista s-a confruntat cu probleme de sănătate în trecută. Endometrioza a fost boala de care aceasta a suferit, având chiar și o operație din această cauză la Timișoara.

  Vlăduţa Lupău nu poate uita de momentele grele prin care a trecut până să afle vestea cea mare, iar aceasta se bucură acum la maxim de tot ce îi oferă viața.

  CITIȚI ȘI: Cum a ajuns Ioana Ciolacu de la arhitectură la modă (feminine.ro)

  Lasă un răspuns

  Citește și ...

  spot_img