back to top
luni, mai 20, 2024
More

  Descopera Zodiacul Floral

  O Călătorie Prin Semnificații și Simboluri

  Poți sărbători zodia ta folosind o mulțime de simboluri diferite – cristale, animale, elemente, orice. Dar ce zici de flori zodiacale? După ce ai sunat-o pe mama ta să afli ora ta de naștere pentru a obține harta ta natală completă și ai discutat adevărata diferență dintre soare și ascendent, vei începe să explorezi semnificația adevărată a iubitului tău semn zodiacal. Și în timp ce pietrele de naștere și tipurile de personalitate Myers-Briggs pot oferi o înțelegere a personalității tale, ele nu sunt tocmai ușor de expus. De aceea iubim florile zodiacale. Sunt spectaculoase, expresive și minunat de parfumate oferindu-ne un sentiment plăcut. S-ar putea chiar să-ți ofere un impuls de care ai nevoie când Mercur este retrograd.

  Asemănătoare cu cele 12 flori de naștere, care se bazează pe simbolism istoric în loc de trăsături de personalitate, florile zodiacale sunt flori alese pentru a reprezenta semnul tău zodiacal. Sunt un set diferit de flori decât cele care reprezintă luni de naștere.

  Fiecare floare zodiacală este frumoasă în felul său, așa că simte-te liberă să o integrezi în grădina ta, decorul casei tale și chiar la birou. Sunt, de asemenea, cadouri personalizate minunate. Fie că ai nevoie de ajutor în a decide ce flori să afișezi în holul tău sau să trimiți prietenei tale Fecioară, merită să descoperim acest univers. Cele 12 flori zodiacale sunt prezentate mai jos.

  Berbec: Caprifoi

  Berbecul pasional și încrezător este cunoscut pentru natura sa sigură și pasională. Reprezentat de caprifoi, semnul capătă un nou înțeles cu renașterea și experiențele noi. Caprifoiul este una dintre primele flori care înflorește primăvara, așa că este perfect pentru semnul care vrea să fie primul în tot.

  Taur: Mac

  Reprezentat de mac, Taurul este hotărât, iubitor și rezistent. Macul este remarcabil de asemănător în natură. Tehnic o buruiană, această floare este persistentă și crește în cele mai aspre medii. Este și un simbol al rememorării, ceva ce Taurul cunoaște bine.

  Gemeni: Lavandă

  Gemenii energetici pot fi cunoscuți pentru personalitățile lor cromatice, dar au un simț puternic al sinelui. La fel, plantele de lavandă au parfumul lor distinct dar sunt extrem de versatile, folosite pentru tot, de la atragerea polenizatorilor până la aromaterapie.

  Rac: Trandafir Alb

  Extrem de emoționali dar și idealisti și creativi, Racii sunt puri la inimă și preferă să rămână la ceea ce știu. Adesea văzut ca simbol al purității și inocenței, trandafirul alb reflectă natura lor sensibilă și delicată.

  Leu: Floarea Soarelui

  Singurul semn mai social decât Gemenii, Leii sunt cunoscuți pentru fericirea, sociabilitatea și extrovertirea lor. Așa că are sens ca floarea aleasă să fie prietenoasa floare a soarelui. Ca și Leii, aceste flori de toamnă se evidențiază și preferă să fie orientate spre soare (sau luminile scenei).

  Fecioară: Ciuboțica Cucului

  Cunoscute pentru natura lor ordonată și organizată, Fecioarele par adesea rezervate la început. Ciuboțica cucului este la fel de subtilă. Culoarea lor galbenă vibrantă ascunde viața lor interioară creativă, floarea fiind cunoscută pentru faptul că se amestecă în fundal, cu structura și designul ei sofisticat.

  Balanță: Trandafir Roșu

  Pasionali în privința dreptății și a graniței dintre bine și rău, Balanța este un semn foarte implicat. Este potrivit să fie reprezentați de trandafirul roșu, un simbol atemporal al pasiunii și al iubirii. La fel ca trandafirii, delicat dar rezistent, Balanțele preferă o viață liniștită și ușoară fără conflict.

  Scorpion: Geranium

  Scorpionii arată mereu o altă latură a lor. Chiar când crezi că îi cunoști, ei dezvăluie ceva nou. Asemănător cu multele petale și flori ale geraniumului, Scorpionii preferă buchete strânse și cercuri sociale mici.

  Săgetător: Garoafă

  Puternice dar frumoase, garoafele își poartă contradicțiile cu mândrie la fel ca și Săgetătorii. Sunt o potrivire perfectă: semnul reprezentat de arcaș este cunoscut pentru a fi bogat și chiar focos în afecțiunile sale, iar garoafa este cea mai populară floare de nuntă. Bazându-ne pe acele modele aparent aleatoare de petale, credem că e sigur să presupunem că niciunul dintre ei nu își dorește să i se spună ce să facă.

  Capricorn: Trei fraţi pătaţi

  Muncitori și tenace, atât Capricornii, cât și florile Trei fraţi pătaţi, devin mai buni odată cu trecerea timpului. Capricornii iubesc să aibă o direcție clară și să lucreze din greu pentru obiectivele lor. Trei fraţi pătaţi sunt flori de iarnă populare care prosperă chiar și în condiții de îngheț.

  Vărsător: Orhidee

  Cu toate că par a fi rezervați, Vărsătorii sunt unii dintre cei mai energici și carismatici. Vărsătorii sunt inteligenți fiind capabili să rezolve rapid și eficient problemele. Florile de orhidee sunt la fel de puternice dar delicate și iubite pentru forma lor exotică, fix ca dragii Vărsători.

  Pești: Nufăr

  Este firesc ca un semn de apă (a cărui simbol este o pereche de pești) să fie reprezentat de o floare acvatică. Peștii sunt cunoscuți pentru creativitatea și atitudinea lor de a merge cu fluxul. Pot fi și visători și sensibili. Nufărul preferă apele stătătoare, liniștite, cum ar fi lacurile și iazurile mici, unde se pot înrădăcina.

  Sursă imagini: Canva.com

  Andreea Oancea
  Andreea Oanceahttps://happytv.ro/
  Exploratoare a cuvintelor și visătoare neobosită, iubitoare de frumos, practic și sens în fiecare pagină a vieții cu toate nuanțele ei.

  Lasă un răspuns

  Citește și ...

  spot_img